BlizzCon 2015: Overwatch får animerade kortfilmer

Serietidningar och animerade filmer. Ja jisses!

Uppdaterad med teaser för Overwatchs animerade kortfilmer

De mest köttiga utannonseringarna skedde under gårdagen på BlizzCon 2015, däribland World of Warcraft: Legion och Overwatch. Det sistnämnda har även fått lite nya saker sagt om sig under dagens BlizzCon.

Under tiden som game director Chris Metzen med flera höll låda så kom Jeff Chamberlain, VFX Supervisor, in på scenen för att berätta om vad FX-sidan av spelet pysslar med, förutom cinematics. Overwatch kommer att få serietidningar för att utveckla storyn hos spelet, men det kommer också att få animerade kortfilmer för samma syfte. Kortfilmerna följer inte en rak linje utan består av korta avsnitt som är fristående från varandra, där fokus ligger på karaktärerna och att bygga upp världen ytterligare.

1

Istället för att gå in på detaljer om hur kortfilmerna ska struktureras så visades en kort filmreel beståendes av små renderade scener ihop med storyboards och annat. Förhoppningsvis trillar videon ut för allmänheten snarast och vid det tillfället uppdaterar vi detta inlägg med den.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Blizzard söker folk för ännu ej utannonserat projekt

Två jobb har utannonserats hos Blizzard.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading