Kartan till Fallout 4 har läckts

Hur stor är den då, egentligen?

Slutspurten inför släppet av Fallout 4 har kantats av läckor av både bilder och spelsekvenser. Bland det senaste att komma ur hålet i Bethesdas ranker är en bild som tydligen ska vara världens karta.

Ni som är familjära med tidigare spel i serien känner säkert igen pilen som indikerar spelarens position samt andra ikoner för uppdragsmål och så vidare. Längst nere i högra hörnet ser vi även hur lång varje sida av rutorna som utgör kartans rutnät är. 200 fot, eller 60 meter, verkar det vara, vilket sammanlagt gör världen drygt 77 km².

kartafallout
Såhär ska den tydligen se ut, kartan i Fallout 4.

Exakt hur stort det här egentligen är i praktiken är dock lite oklart att säga. Vissa menar tydligen att Skyrims värld är större och att det inte tar särskilt lång tid alls att traska igenom ödemarkerna i Fallout 4.

Bäst är väl att undersöka det hela på egen hand. när spelet släpps på tisdag.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading