Svenska återförsäljaren Elgiganten har skickat ut Fallout 4 för tidigt

Och jajemensan. Det går att spela redan nu.

Det händer att återförsäljare råkar skicka ut spel för tidigt och i vissa fall får köparna paketet redan innan release. Så har det även blivit i fallet Fallout 4 vilket nätsajten Onlinegamer.se rapporterade om igår:

"Jag köpte mitt exemplar på Elgigantens webbshop och fick det hemskickat redan idag. Eftersom det inte släpps förrän om fyra dagar trodde jag att spelet skulle ospelbart fram till releasen. Döm om min förvåning när spelet laddades ned och sedan gick att starta! Givetvis tog jag chansen att filma mina upptäckter. Det enda jag hoppas på nu är att de inte täpper till luckan och låter mig fortsätta spela. Då vet jag vad jag ska göra i helgen i alla fall! :)"

Sajten har även lagt upp ett gäng Youtube-videos på sin kanal som visar spelet. Som ni ser så rullar det på utan större problem:

Vår recension av Fallout 4 kommer att dyka upp på måndag.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading