Fallout 4 släpps i morgon och många är dem som tagit ut semester enbart för att spela Bethesdas postapokalyptiska rollspelsepos. Men alla har inte den lyxen att trycka på sparade semesterdagar, någon Bethesdas PR-chef Pete Hines uppmärksammade på Twitter under den gångna helgen:

Med hjälp av Hines lapp får du alltså ett legitimt skäl att stamma hemma från jobbet eller skolan. Det tackar vi för.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.