Det var häromdagen som vi rapporterade att Conan O'Brien och hans Clueless Gamer skulle recensera Fallout 4. Nu är skadan skedd och recensionen finns upplagd på Conans Youtube-kanal. Det bjuds på ABBA-referenser till dräkten som Conan bär och han är i vanlig ordning lika ursel som rolig. Klippet kan du spana in nedan:

Redaktionschef Robin Stjernberg har också recenserat spelet. Om du klickar här kan du läsa vad han tycker.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.