Det var för ett par veckor som vi dels rapporterade om Fallout-ölen, men även om att Nuka Cola skulle kunna köpas på Target i USA. Denna läskande och radioaktiva läskeblask är känd som törstsläckare för alla äventyrare i ödemarken.

Dock har det visat sig att Nuka Cola varit extremt limiterad och nu är läsken slutsåld. Detta trots att devisen var en flaska per kund. Det har gått så långt att läsken hamnat på Ebay där flaskorna sålts för upp till hutlösa 1300 kronor.

Vi på redaktionen hoppas fortfarande på att Nuka Cola hittar hit. Det vore det bästa sedan skivat bröd.

2013/articles//a/1/7/9/3/4/5/0/eurogamer-f56c9w.jpg

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.