Sinnessjukt många exemplar av Fallout 4 har sålts

Bethesda kammar hem storslantarna.

Bethesda kammar hem enorma slantar i och med lanseringen av Fallout 4. Exakt hur många kopior som sålts är oklart, men företaget meddelar att hela 12 miljoner exemplar skickades ut till butikerna inför första dagen. Det innebär 750 miljoner dollar i försäljning. Damn!

Visserligen innebär inte alls detta att spelet sålts i så många exemplar, men det tyder på att Bethesda är nog självsäkra på spelets försäljning att skicka ut sinnessjukt många spel till butikerna. Lägg till 1,2 miljoner exemplar som har sålts via Steam sedan i torsdags.

Missa föresten inte min saftiga recension av Fallout 4!

I jämförelse så skickade Bethesda ut 7 miljoner exemplar till releasedagen av Skyrim när det släpptes 2011. Inte illa pinkat av Fallout 4, alltså.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading