Vad säljer Xür i helgen (13-15 nov)

Gammal skåpmat i ryggsäcken.

För er som har för lite att göra just nu kommer här några tips: Call of Duty: Black Ops 3, Fallout 4, Rise of the Tomb Raider och nästa vecka Star Wars Battlefront. Seriöst, dygnet behöver dubbla antalet timmar nu på en gång!

Så vad tar Xür med sig för att i alla fall försöka locka in dig i den trygga och beroendeframkallande Destiny-världen? Inte nödvändigtvis något dåligt, men oj vad tråkigt:

Crest of Alpha Lupi

Chest armor för titans som återlivar dina kompisar snabbare. En klassiker från year one som kanske inte är det mest spännande sedan selfiesticks, men som absolut har sin plats i din inventory.

Young Ahamkara's Spine

Vantar till din hunter, som ger dig en extra tripmine och låter dem sitta längre. En klassiker i pvp, speciellt för att täcka ingångar i till exempel Trials of Osiris (eller varför inte Iron Banner som är tillbaka nästa vecka.

Obisidian Mind

Hjälm för warlocks som helt ärligt kan vara en av mina absoluta favoriter för warlocks. Varje fiende du dödar med nova bomb ger dig extra charge för nästa nova bomb. Med rätt timing kan du köra nova bomb-supers konstant, både i pve och pvp. Tyvärr är inte voidwalkers lika användbart längre, även om jag personligen gärna går in i pvp med det ibland.

Exotic gauntlet engram

Legacy chest engram

Xür hänger direkt till höger vid hangaren! Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading