Ronda Rousey räknas som en av de bästa UFC-kämparna just nu inom sin viktklass, trots att hon som senast i lördags åkte på smisk när hon mötte en övermäktig Holly Holm. Konsekvensen blev att hon förlorade sitt guldskärp, men i längden spelar det nog ingen roll. Rousey har nämligen hedrats med en av de finaste utmärkelserna en elitidrottare kan få.

Hon kommer nämligen att pryda omslaget till kommmande UFC 2 som kommer till Playstation 4 och Xbox One i vår. Vem som fyller den just nu tomma platsen vid hennes sida är oklart. Omslaget ser du nedan:

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.