Spelen från Bethesda är vanligtvis väldigt stora, men långt ifrån buggfria, vilket även har varit fallet för det nyligen släppta Fallout 4.

Enligt en användare på spelforumet så finns det ett visst område i spelet som kan orsaka krasch, om du råkar ha så stor otur. Platsen i fråga går under namnet Monsignor Plaza och är kopplat till ett quest som tar dig dit. Spelare ska, efter att ha vandrat tillräckligt nära, ha slängts ur spelet direkt.

Enligt andra användare finns inte felet enbart på PC utan även på konsolerna, men det ska finnas sätt att komma runt problemet för PC-spelarna genom att använda det trofasta console-verktyget.

Har du råkat ut för denna bugg så tycks forumsidan ovan vara den bästa hjälpen, tills Bethesda bestämmer sig för att patcha spelet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.