Fallout 4 är bara några dagar gammalt men redan nu har moddar börjat dyka upp. Först ut är en nakenmodd skapad av Deviant Art-användaren ArtoftheBody och trist nog är det bara kvinnorna som tappar plaggen.

Om du vill tanka hem modden hittas den med fördel här.

1

Vi tackar VG247 för denna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.