Under oktober månad testades kommande Deus Ex: Mankind Divided av journalister hos Eidos Montreal och såhär i efterhand har utvecklarna fattat ett halvtråkigt beslut. Spelet är härmed försenat med flera månader för att putsa upplevelsen ytterligare.

Mankind Divideds tidigare lanseringsdatum som var den 23 februari, 2016, har alltså flyttats så långt fram som 23 augusti, 2016. Detta är såklart jättetrist, men å andra sidan får du mer tid att spela undan andra eventuella titlar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.