Snart startar den öppna betan av Rainbow Six Siege

Förbered era taktiska sinnen

2

Om ungefär ett par veckor får vi återigen stifta bekantskap med den taktiska skjutarserien Rainbow Six med dess senaste titel Siege. Dessförinnan vill utvecklarna dock gärna ge spelarna tillfälle att testa spelet ytterligare i en ny, öppen beta.

Betan kommer löpa från den 25 till 29 november på både konsoler och PC. Genom detta så har spelarna möjlighet att förladda spelet den 23 november och de som deltog i den stängda betan tidigare i höst kommer kunna hoppa in i den öppna betan en dag före alla andra. Huvudspelet kommer ge tillgång till 20 spelbara operatörer och i den öppna betan får spelarna tillgång till 14 av dessa. Vidare ska pvp-lägena "Secure area" och "bomb" finnas spelbara, tillsammans med pve-lägena "Disarm bomb" och "Terrorist hunt".

Spelarna kommer att kunna spela på tre olika kartor - Hereford, House och Kanal - varav de två första även fanns i den stängda betan.

1
3

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading