Wargamings pansarvagnskrigare World of Tanks släpps till sist till Playstation 4. När undrar du? Den 4-6 december kommer den offentliga betan att vara öppen.

1

I betan kommer spelare kunna kriga i 15 vs 15-matcher och precis som på PC går det att uppgradera och anpassa pansarvagnarna med allt från olika kamoflage till emblem.

World of Tanks är gratis att spela, och de mikrotransaktioner som finns är endast kosmetiska förändringar - och det som gör betan värd att testa är att det du låser upp förs vidare till det färdiga spelet.

Spelar du betan låser du också upp en PS4-exklusiv pansarvagn, den amerikanska Scout M22 Locust, utrustad med Playstation-kamoflage och emblem.

Nytt för PS4-versionen är två nya banor, varav en ska vara den största hittills i spelet, enligt spelets projekt lead TJ Wagner.

Kommer du testa betan?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.