1

Det är naturligtvis ingen hemlis att Fallout 4 sålts i multum och lagt grunden för den största spellanseringen för Bethesda någonsin. För detta vill utvecklarna passa på att tacka alla trogna Fallout-spelare för allt stöd som ledde till just detta.

"Thank you! We can't say it enough- thank you for the amazing support you've given us", skriver Bethesda. "We're incredibly blessed to have so many incredible fans. You've made Fallout 4 not just our largest game launch ever, but one of the industry's. It's beyond anything we hoped for."

"Seeing and reading your stories has given our whole studio immense joy. It's amazing to see what you've done with the game, what you've discovered, and what you've built! We know there's even more to come; the game is full of hidden gems and ways it can be played."

De tackar även kvalitetstestarna (QA staff) för att hitta så många fel att fixa som möjligt.

"Given the scale and complexity of the systems at work, especially when allowing you to build your own settlements, we're happy that Fallout 4 is our most robust and solid release ever, and we'd like to thank our amazing QA staff who worked as hard as anyone to break the game so we could fix it during development. But a hundred testers will never replicate the many millions playing the game now, and we're hard at work addressing the top issues."

Sedan på tal om fel att fixa så har Fallout 4 inte varit problemfritt, vilket är något du som spelare få gånger i dagens läge kan räkna med att ett spel är. Versionen för Playstation 4 har haft bilduppdateringsproblem medan en spelkraschande bugg upptäckts av ett antal spelare på en viss plats i spelet. Men frukta icke, för en betapatch är på ingång.

Fallout 4 ska uppdateras genom denna patch via Steam, för att därefter släppas till fullo på PC och sedan på konsoler. Detta ska enligt utvecklarna själva vara det smidigaste sättet att fixa problemen på. Istället för några få stora uppdateringar så kan vi förvänta oss fler, mindre uppdateringar längre fram, så att det blir lättare att se att varje uppdatering fungerar som den ska.

"Our process for updating the game will include releasing a beta patch on Steam, followed by full release on PC, then release on the consoles. This process has worked well for us in the past and allows us to get more fixes out faster. Expect to see more updates, that are smaller and more frequent, than a few big ones. This allows us to make sure each fix is working right, as any change can have unintentional side effects in a game this huge."

Redan nästa vecka rullar betapatchen ut och vi hoppas givetvis på tillfredsställande resultat.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: Fallout 4: Wasteland Workshop

Fånga monter och dekorera dina byar.

Fallout 4: Hitta alla Bobbleheads

Varenda en är samlade här.

Fallout 4: Companions, Affinity och Romance

En smidig handbok till varje Companion i spelet.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?