Det ser ut som att Dark Souls 3 blir det sista spelet i serien. Director Hidetaki Miyazaki är nämligen otroligt osugen på att pumpa ut spel efter spel, enligt en intervju med amerikanska spelsajten GameSpot:

"I don't think it'd be the right choice to continue indefinitely creating Souls and Bloodborne games", förklarar han och fortsätter:

"I don't think it'd be the right choice to continue indefinitely creating Souls and Bloodborne games. I'm considering Dark Souls 3 to be the big closure on the series. That's not just limited to me, but From Software and myself together want to aggressively make new things in the future."

Han poängterar även att studion kommer att fortsätta göra spel, men att det nästa gång blir helt annorlunda:

"I believe that From Software has to create new things. There will be new types of games coming from us, and Dark Souls 3 is an important marker in the evolution of From Software."

I oktober publicerade vi en förtitt på Dark Souls 3. Du kan läsa här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.