Stora företag risker ofta att läcka information. Med internets genomslagskraft är det mer regel än undantag, och i helgen var det EAs tur. Massvis av detaljer från Mass Effect: Andromeda har nämligen hittat ut och här är ett par intressanta saker:

  • Du kommer att slå följe med två medhjälpare som använder jetpacks.
  • Miljöerna kommer att vara förstörbara, precis som i flera andra EA-spel baserade på Frostbite-motorn.
  • En ny lasersköld introduceras och den kan användas närsomhelst
  • Det nya fordonet Mako är radikalt annorlunda gentemot Normandy. Bland annat finns det ett mötesrum där du kan interagera med de andra i besättningen, och tydligen är Mako inspirerat av Star Citizen - skutan kan rattas manuellt bland annat för att navigera igenom asteroidfält
  • Storyn kretsar kring ett gäng utforskare vars uppdrag är att hitta en ny planet för människan att bosätta sig på. Dessutom introduceras en ny fienderas var beskrivning enklast kan knappas ned som "skräckinjagande"
  • Och så klart bjussas det på mycket bättre (!) grafik där bland annat ansiksanimationer och ljussättning polerats rejält

Tack, Gamereactor

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.