Det finns galningar. Och så finns det galningar. Sen finns det dem som går steget längre. Ta Twitch-användaren PreparedWOW, exempelvis. Han har tagit multitasking till en helt ny nivå och besitter just nu inte mindre än 100 aktiva konton i Blizzards rollspelsepos World of Warcraft.

Kontona är jämnt fördelade över tolv datorer som är igång samtidigt, och inte nog med det; på Youtube finns videoklipp där han, samtidigt som han spelar på 80 (!) av kontona spöar supersvåra bossar på rekordtid.

Jomen, såatte.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.