Fallout 4 kanske inte har den allra största spelkartan denna generationen. Att gå igenom Commonwealth tar inte superlång tid, åtminstone med handkontroll, men om man skulle använda sina egna ben blir det genast mer problem.

Det är här Virtuix Omni - ett slags rullband för gamers - kommer in i bilden. På videon nedan ser du hur det går att bokstavligt talat vandra i ödemarken. Spana in:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.