Våra kära kollegor på Level 7 slog i dagarna igen redaktionen. Som en av Sveriges äldsta och bästa spelsajter kommer den vara innerligt saknad, och vi på Eurogamer.se skickar våra lyckönskningar till gänget inför framtiden.

Detta innebär också att omröstningen av "Årets spelmedia 2013" var den sista som Level 7 delade ut.

"Det har varit en ära att varje år få arrangera Årets spelmedia i en rad olika kategorier. Förutom alla positiva ord vi fått har omröstningen hjälpt till att ge lite välbehövlig uppmärksamhet för oss som dagligen sysslar med det här. Bland medierna som har skrivit om Level 7-utmärkelserna genom åren märks bland annat P3 Nyheter, Aftonbladet och flera stora dagstidningar runt om i landet. Det är jag oerhört glad för", säger Anders Wollner, chefredaktör för Level 7.

I och med detta tar Eurogamer.se över de årliga utmärkelserna som Level 7 tidigare delade ut inom "Årets spelmedia".

"Det känns superkul att Eurogamer.se vill ta över nu när Level 7 inte längre kan köra vidare. Jag är övertygad om att det kommer gå galant."

I början av 2016 kommer en jury tillsammans med Eurogamer.se att utse de nominerade inom varje kategori och sedan blir det upp till spelare landet över att rösta. Precis som vanligt alltså.

"Vi är givetvis otroligt stolta över att få möjligheten ta oss an denna uppgiften", säger Andréas Göransson, chefredaktör på Eurogamer.se, och fortsätter:

"Det är en fin utmärkelse som kastar ett särskilt ljus över svensk spelmedia"

Upplägget kommer att likna det från föregående år, fast med vissa justeringar. Årets Speltidning skrotas exempelvis till förmån för Årets Spelpublikation som innefattar såväl print som online. I övrigt kommer Årets Spelskribent, Årets Spelpodcast och Årets Spelblogg att utses.

I januari kommer omröstningarna att starta. Mer information kommer att publiceras här på sajten efter nyår.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material