Gratismaterial och Hockey i Rocket League

På med dubbdäcken och tomteluvan

Succén med Rocket League var ett faktum efter att spelet släppts på PS Plus. Senast släpptes DLC-paketet Chaos Run som för Rocket League till en plats med postapokalyptiskt tema.

Nu är det dock snart dags att kunna spela hockey i Rocket League, vilket är ett tillfälligt event som pågår mellan den 14 december och den 4 januari. Till skillnad från Chaos Run så är det här gratis och kommer även med upplåsningsbara föremål som ger dig möjligheten att julpynta din kärra. Föremålen delas ut slumpmässigt efter matcherna.

Så vill du ha de här föremålen så får du antingen sitta klistrad vid spelet under julmånaden eller vänta till ett eventuellt liknande läge nästa år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading