Idag är det Black Friday!

Kolla in vad Nintendo erbjuder.

Idag kära vänner är det den berömda svarta fredagen. Dagen då vi shoppar oss fattiga inför julen. Eller "Black Friday" som den heter i USA, där fenomenet än gång skapades och nu gått på fullskalig export till resten av (väst)världen. Även om vi har haft höst-reor och liknande i alla tider i Sverige, så har begreppet "Black Friday" inte slagit rot förrän de senaste 4-5 åren känns det som.

Nu har Nintendo gått ut med dagens Black Friday-reor på deras eShop. Till Wii U får vi 40% rabatt på Super Mario 3D World och The Wonderful 101. Till 3DS får vi också 40% rabatt, men där heter spelen Super Mario 3D Land och Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition.

Det som är lite märkligt är att Nintendo kommer byta ut spelen varje dag, men där Nintendo of America gått ut med vilka spel det är för hela helgen, har Nintendo of Europe varit knäpptysta. Vi har alltså ingen aning om vilka spel som kommer reas ut imorgon på våra breddgrader.

Men en lista på de Nordamerikanska spelen kanske ger ett hum om vad vi har att förvänta oss.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading