Super Mario Maker har uppenbarligen fått en gammal klenod i form av Groddräkten. För att få tillgång till den här guldklimpen så ska du enligt Nintendo Life klara ett antal NES Remix-banor som precis lagts till.

Beskrivningen lyder: "Bli världens bästa NES-mästare! I NES Remix-serien får vi se kassiska NES-spel i en ny skrud."

"Den här banan ger er en försmak av Remix-banorna från den serien, vilket gör att ni kan spela gamla spel med en ny twist. Njut av att springa igenom banan med en Super Stjärna eller upplev banorna baklänges."

Grod-Mario var en power-up som vi fick se i Super Mario 3, men som efter det aldrig återkom. Den gjorde så man kunde hoppa längre och simma fortare, men på bekostnad av att rörelserna ovan vatten.

Titta själva:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.