Sony har tydligen en Black Friday-rea också

Här är de bästa erbjudandena

Black Friday har slagit ned som en bomb i tråkgråa Sverige och bestämt sig för att bli en etablerad del av julhandeln även här. Hemsidor har kraschat av det höga trycket och vi har hört viskningar om att gamla damer blir omkullvälta för att folk ska få tag på ett billigt exemplar av en Xbox One eller PS4. Som tur väl är så finns det varma trygga hemmet och våra tips för vad som ska inkasseras på PS Store. Detta är vad du inte får missa:

Tales from the Borderlands: Season Pass (PS3, PS4) - 71,60 kr

Få alla delarna av den hyllade serien från Telltale. Spelmedia är enade om att det här är ett av de bästa spelen de gjort och de fångar verkligen estetiken, humorn och världen på ett ypperligt sätt. Till det här priset så är det ett måste för alla fans av Bordelands. För de som ändå vill ha mer av Telltale Games så finns det en stor samlingsutgåva av flera av deras spel för bara 359kr.

Diablo 3: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition (PS3, PS4) - 225,05kr för PS4

Tokheta Diablo 3 finns att köpa för hela 65% rabatt. Lira ihop med en polare eller ta dig an mörkret själv. Har du det inte än så är det garanterat värt ett köp nu.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Imperial Edition (PS4) - 279,60kr

Spelet må inte ha nått de absolut högsta betygen i vår recension, men har definitivt sin egen känsla. För att inte tala om pangriset så borde alla som redan spanat in det här spelet sluta tänka nu och öppna plånboken.

inFamous: Second Son (PS4) - fr. 147,60kr

Vi älskar när företag sänker priset på sina exklusiva titlar då många väljer sin konsol just på grund av dessa. inFamous må ha glömts bort av många men är fortfarande ett lika skönt lir.

Helldivers: Super-Earth Ultimate Edition (PS3, PS4, Vita) - 134,50kr

Helldivers är ännu ett spel som är exklusivt till PS4 och som snart ska komma till PC med. För de som inte kan vänta eller vill spela med sina kompisar som redan har det så är detta ett perfekt tillfälle att inkassera. I det här fallet får du även med all DLC.

Uncharted: Golden Abyss (Vita) - 71,70kr

Nathans äventyr på Vitan fick aldrig det gensvar som det fick på moderkonsolen. Däremot är spelet verkligen inte dåligt utan är väl värt sina pengar till fullpris. Tänk då hur mycket det är värt med den rean som nu pågår. Köp för tusan!

Assassins Creed: Liberation (Vita) - 56,70kr

Assassins Creed: Liberation smög sig bakom och högg ned alla argument om att en kvinnlig protagonist skulle vara något dåligt. Istället erbjöds ett nytänk till serien som bröt sig fri från det gamla mönstret. Helt klart ett roligt alternativ.

Vill ni ha mer information om rean så kan ni antingen besöka Playstation store på nätet eller på erat val av konsol. Glad Black Friday.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading