Vad säljer Xür i helgen (27-29 nov)

Han har med sig The 4th Horseman!

Så kom dagen äntligen. Den där dagen jag har visualiserat för mitt inre den större delen av året. Det där sista exotic-vapnet som jag saknat, min Moby Dick som alltid frångått mig.

Xür har med sig The 4th Horseman. Jag skulle ljuga om jag inte sa att det var aningen bitterljuvt. Att det hela skulle sluta med ett enkelt utbyte av 23 strange coins. Men jag tar det. Jag har förtjänat det efter mina 500+ timmar i Destiny.

Här är hela Xürs inventory över helgen:

The 4th Horseman

Som sagt, denna har jag längtat efter länge. Var Playstation-exklusiv under year 1. Kommer kanske inte betyda så mycket nu när shotguns får ytterligare en nerf, men helt klart värd att plocka upp för full auto och dess höga rate of fire. Rolig att använda!

Helm of Saint-14

En sjukt snygg hjälm för Titans. Väldigt användbar för defenders i PvE då den förblindar alla fiender som kliver in i din bubbla. Var nödvändig under Skolas-fighten i Prison of Elders till exempel, och har definitivt sina tillfällen under year 2.

Crest of Alpha Lupi

Snygg chest för Hunters som är extremt användbar i Trials of Osiris då den låter dig återuppliva dina kompisar fortare, och låter dig bli återupplivad fortare. Har räddat mitt fireteam flera gånger mot vår långa väg till flawless.

Light Beyond Nemesis

Och ytterligare en snygg exotic, den här en hjälm för warlocks. Har samma huvudperk som Crest of Alpha Lupi, det vill säga återuppliva dig och dina vänner fortare. Mycket användbart i Trials of Osiris.

Legacy engram är för special weapons den här gången. Och glöm inte att fylla på dina Three of Coins. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

E3 2016: Kolla in nya Prey

Rymdäventyr med en psykologisk twist.

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading