På torsdag den 3 december är det dags för The Game Awards. Med galan följer nya exklusiva trailers, något vi tidigare skrivit om.

Här kommer dock ett nytt hett rykte. Geoff Keighley, som organiserar eventet, har tydligen berättat för fansen borta på Periscope att Nintendo kommer att via upp nytt innehåll under kvällen. Vad det är för material vet vi inte än, men att The Legend of Zelda är en högoddsare råder det liksom ingen tvekan om.

Dessutom planerar Nintendo att hedra Satoru Iwata. Hur det sker vet vi inte än.

Tack, My Nintendo News

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson