Här på Eurogamer vill vi ligga i framkant och erbjuda det bästa spelrelaterade materialet till er läsare. En del av detta är podcaster på sajten, och därför är vi i dag glada över att kunna presentera vårt senaste tillskott; podcasten Seghopp.

Seghopp drivs av killarna Viktor Wallmark och John Svartberg - två spelentusiaster med hjärtat på det rätta stället, nämligen i den digitala världen. Grundad 2014 har Seghopp publicerat 29 avsnitt. Det 30e blir startskottet hos oss på Eurogamer.

1

Om du vill lyssna på avsnittet hittar du det här.

Och vill du lyssna på gamla episoder och prenumerera, ja då klickar du dig hit.

Glöm heller inte att följa Seghopp på Twitter, Instagram och Facebook för sköna uppdateringar och historierna bakom kulisserna.

Mycket nöje!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons