USAs damlandslag är populärt i FIFA 16

EA stoltserar med nya siffror.

Som bekant så introducerade EA möjligheten att spela som damer i den senaste iterationen av deras läderkula-simulator, FIFA 16. Inte en dag för tidigt tycker världen, och nu kan man redan se hur populära damerna har blivit. Enligt EAs starke man Peter Moore var man orolig att folk inte ville sparka digitaliserad boll med damer då de inte skapats med samma fart och kraft som de bästa herrlagen, men under BlazerCon i Brooklyn passade Moore på att delge lite statistik:

"If you take the U.S. Women as a singular team and you look at the 600 teams you can play with on a global basis, not just in the U.S., the U.S. Women, they're actually the 23rd-most played team around the world in FIFA 16, which is a stunning statistic."

I samma uttalande berättar Moore att den amerikanska landslagsspelaren Alex Morgan, tjejen som också prydde omslaget av FIFA 16 i USA, är den mest populära målgöraren bland fansen där nyligen en miljon baljor registrerats.

Kolla in hur grymma USAs damlandslag är i videon nedan:

Tack SegmentNext!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Gratisversionen av PES 2017 är här!

Vad väntar du på? Dags att lira.

Spela FIFA 17 gratis i helgen

Passa på att testa FIFA 17 i helgen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading