This War of Mine: The Little Ones sätter återigen spelaren i skorna på överlevande civila mitt i en stor konflikt - denna gång med fokus på de överlevande barnen. Bristen på mat och medicin är ständigt påtaglig, medan faror lurar runt varje hörn och det är genom dina val efter vägen som du överlever eller inte.

Spelet har nu fått en ny trailer som jämför krigets fasor mot våra egna problem i vardagen. Kolla in här nedan:

This War of Mine: The Little Ones släpps på Playstation 4 och Xbox One den 29 januari 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson