Epic Games håller på med flera titlar. Fortnite är fortfarande under utveckling och deras nästa Unreal Tournament har börjat ta form på PC, men listan tar inte slut där. De håller även på med en egen titel i MOBA-genren som heter Paragon. Epic utlovar snabb tredjepersonsaction som deras fans förväntar sig blandat med genrens taktiska drag, allt renderat i den senaste versionen av Unreal Engine.

Under Playstation Experience så kom Epic ut på scenen för att berätta att deras spel även kommer till Playstation 4 under nästa år med en exklusiv beta under sommaren 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.