Sparrow Racing kommer till Destiny på tisdag

Och Sony fortsätter roffa åt sig exklusiviteter

Det har tisslats och tasslats i Destinys community kring vad Bungie har i kikaren. Ni som gissade eller hoppades på Sparrow Racing kan ge er själva en extra klapp på axeln nu. På tisdag 8 december kommer nämligen det nya eventet att starta och hålla på i 3 veckor framöver.

Matcherna kommer att utspela sig på Mars och Venus i fartfyllda tävlingar som verkar involvera både fiender och power-ups. Det ser ut att bli rejält med röj med andra ord.

För Playstation-ägare kommer det även komma exklusivt material i form av racing-quests och exklusiva Sparrows. Det verkar dock bli en del nya Sparrows för alla att ta del av, men Sony fortsätter att utnyttja samarbetet med Bungie till fullo.

Som om inte det vore nog så utannonserade man även att Playstation-ägare kommer få tillgång till nytt gear från Iron Banner.

Så, in och värm upp era motorer. Äntligen ett nytt event. Spana in mer här nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading