Lara Croft GO, utvecklat av Square Enix Montréal, är årets bästa bärbara spel enligt Apple. Detta har nu meddelats på App Store. Spelet, som är en spin-off från ordinarie serien, fick bra omdöme av Lucas Jones när han recenserade det tidigare i år.

Så här säger Square Enix Montréal själva:

"From its legacy to its dedicated fan base, the Lara Croft franchise demanded and deserved the best GO adaptation we could possibly deliver. We worked tirelessly to make Lara Croft GO a truly special experience, and being chosen by Apple over so many other games is a humbling reflection of our team's passion and hard work."

Spelet kan tankas hem både på App Store och Google Play.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.