Vad säljer Xür i helgen (11-13 dec)

Dansa i neon (med hjälp av nya stövlar).

Vinterns stora patch landade i tisdags, och med det var sunbreakers makt över PvP över (nåja, hyfsat i alla fall). Dessutom fick vi en ny aktivitet i form av Sparrow Racing League. Händelserika dagar med andra ord. Så hur väljer allas vårt bläckfiskansikte att avsluta veckan med?

Helm of Inmost Light

Hjälm för titans, som ger Death from above och Headstrong till alla strikers, och därmed öppnar upp för ytterligare konfigurationer i skicklighetsträdet. Headstrong gör numera att du kan springa snabbare, men frågan är fortfarande hur viktig en striker är när titans kan välja på defender och sunbreaker istället.

Radiant Dance Machines

Helt nödvändiga till din the carlton-dans, men kanske inte till så mycket annat. Gör att din hunter rör sig snabbare när du siktar med vapnet. Om du gillar det så toppen, men ganska meningslösa i övrigt.

Nothing Manacles

För warlocks ett par vantar som ger en extra Scatter grenade och dessutom tracking på dem. Tydligen ska tracking vara lite nerfad så frågan är hur användbara de är i framför allt PvP, tidigare har jag gillat dem mycket i till exempel Trials of Osiris (även om jag helst alltid väljer en exotic som revivar snabbare).

Monte Carlo

Ett av mina nya favoritvapen bland de gamla year 1-exotics. Mycket rolig att använda i PvE, och kanske en av de snyggaste primary exotics i spelet fortfarande.

Gammal skåpmat den här helgen med andra ord. Glöm inte att fylla på era Three of Coins Nåja, hoppas ni får en fin helg och ta det lugnt i Sparrow-racingen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading