Bohemia Interactive publicerade för några dagar sedan en statusuppdatering på sin blogg om de kommande uppdateringarna till DatZ.

moppe

Däribland finner vi tillskottet av rovdjur och fler vilda djur som lägger grunden för den nya inriktning som spelet kommer få. Allt mer fokus kommer att läggas på att jaga efter mat istället för att hitta mat ute i världen. Det här kommer resultera i att maten kommer bli mer ovanlig samt att de lägger fokus på att utveckla jägar-färdigheter som att spåra efter bortsprungna djur.

Dessutom låter de att visa upp mopeder som är pedaldrivna och som också tillkommer till Dayz universum.

Gör er redo att få fler sätt att dö på samt nya krav på dig som överlevare.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.