Det har varit ganska tyst kring Ken Levine sedan har släckte ner Irrational Games för att börja om på ny kula. Nu har dock ledtrådar på vad han faktiskt jobbar med börjat dyka upp och en av dessa kommer i formen av en jobbannons. Enligt den ser det ut som att Levines nästa spel blir ett FPS i öppen värld.

I annonsen står det att man söker en person med erfarenhet av att jobba med spel i antingen öppna eller "semi-öppna" världar. Att kunna Unreal Engine 4 är ett plus i kanten.

Om du är sugen på att söka bör du dock flytta till Boston.

2013/articles//a/1/8/0/0/2/3/7/eurogamer-wsqayu.jpg

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.