Håll inte andan för många dialogval i Uncharted 4

För då dör du.

Under Playstation Experience visades mer material från Uncharted 4: A Thief's End upp där spelaren bland annat springer på dialogval - ett grepp vi sett i flertal andra titlar under årens gång, exempelvis Life is Strange, Mass Effect och inte minst Fallout.

Detta fick naturligtvis internet att koka av upphetsning, inte minst på vår redaktion där Adam Holmberg lovade bort hela sin Nickelback-samling för möjligheten att styra storyn lite mer än i tidigare Uncharted-spel.

Men tji fick vi. Dialogval kommer vara i begränsad upplaga i Uncharted 4: A Thief's End. Detta meddelade Neil Druckmann på Naughty Dog som berättade att vi inte bör förvänta oss för mycket. Enligt honom var valet som visades upp under PSX bara ett moment av få eftersom han tyckte det var roligt att låta spelaren bestämma var Nathan börjar berättelsen om tidigare äventyr.

"There were a few spots in the game where we felt dialogue options would give us something interesting. So with Sam talking to Nate about his adventures, we thought this was cool nod to the fans. Where would Nate start the story? Let's give fans the option so they can start the story wherever they want."

Adam får alltså behålla sin Nickelback-samling.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading