System Shock 3 är utannonserat

Insekter, AI och allt det där

Nyligen slogs portarna upp för en klocka som räknade ned till något hos Boston-studion Otherside Entertainmnents hemsida. Nu har det avslöjats att det hela handlar om System Shock 3.

Hemsidan pryds nu av en illustration av den artificiella intelligensen och antagonisten SHODAN (Sentient Hyper-Optimized Data Access Network). Nedanför finner vi en ljudfil där SHODAN på ett kusligt sätt formar orden: "Did you think I'd forgotten you, insect?".

shodan

Även om det just är Otherside Entertainment som är utvecklare åt seriens tredje del så är det fortfarande Night Dive Studios som innehar rättigheterna och har tidigare återutgivit de två första delarna på GOG.com.

Ytterligar information är begränsat, men man har även en undersökning på sidan som involverar frågor kring vilken plattform användaren föredrar samt frågor kring intresset för VR. Gissningsvis kan det handla om en release till PS4, Xbox One, PC och Mac samt eventuellt VR-support.

Så, frågan är om vi väntat tillräckligt länge sedan System Shock 2 kom ut 1999. Gud vad gammal jag känner mig.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading