New York Comic Con gick av stapeln tidigt i oktober och på plats fanns Jean-François Dugas (executive game director), Jonathan Jacques-Belletête (executive art director) och Elias Toufexis (rösten bakom Adam Jensen) från Eidos Montreal. De hade såklart en panel tillägnad den enormt efterlängtade titeln Deus Ex: Mankind Divided och passade även på att svara på frågor om spelet. Vill du exempelvis veta mer om deras planer kring spelets PC-lansering, spelmekaniken eller hur utvecklarna kommer på alla fantasifulla augmentationer i spelet så kan du spana in videon här nedan:

I november stod det klart att Deus Ex: Mankind Divided blev ordentligt försenat och kommer inte att släppas förrän den 23 augusti, 2016 på PC, PS4 och Xbox One.

Vi är såklart oerhört peppade på titeln oavsett och detta visar sig inte minst i Malins lista över rollspelen vi ser fram emot nästa år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.