Det har under hösten bekräftats att Dead or Alive Xtreme 3 inte släpps i väst. Anledningen till detta var följande:

"Do you know many issues happening in video game industry with regard to how to treat female in video game industry? We do not want to talk those things here. But certainly we have gone through in last year or two to come to our decision. Thank you."

Hur som helst så har en ny trailer till spelets kommit. Videon innehåller guppande bröst, inzoomade rumpor, vattenlekar och gälla japanska röster. Troligtvis faller den inte alla i smaken, men vi bjuder på den ändå:

Dead or Alive Xtreme 3 släpps till Playstation 4 och PS Vita den 25 februari nästa år i Japan

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material