Vad säljer Xür i helgen (19-21 dec)

Har han med sig några julklappar?

Veckan i Destiny-landet har tillbringats på min Sparrow. Den nya tidsbegränsade racingläget är väl kanske inte den home run man hade hoppats på, men i korta stötar är det ganska ku. Samtidigt släpptes det sista challenge mode-modifikationen för King's fall-raiden, och för många innebar det att man kunde nå 319 eller till och med 320. Jag ligger tyvärr fortfarande en siffra eller två bort med alla mina karaktärer (ge mig 320 chest armor nuuuu).

För att runda av veckan har Xür med sig ett småtråkigt men ganska bra urval av exotics.

An Insurmountable Skullfort

Det finns något oerhört komiskt över titans fjuttiga melee som liksom aldrig verkar nå ända fram. Med den här hjälmen får du en direkt återhämtning av hälsan om du dödar med storm fists. Dessutom har du direkt en melee charge när du respawnar, och har en i reserv. Har absolut sina användningsområden, speciellt nu när titans melee har fått en liten buff, men är ändå ingen favorit hos mig.

Achlyophage Symbiote

Hjälm för hunters som var ett absolut måste under year 1. Ger ett extra skott med golden gun, användbart i alla situationer speciellt i PvP. Har kanske inte samma status year 2 i och med nightstalkers popularitet i både PvE och PvP.

Heart of Praxic Fire

Kommer alltid ha en soft spot för den här chest armorn till warlocks eftersom det var en av de första armor exotics jag fick när jag började spela Destiny. Gjord för sunsingers och låter dig kasta fler granater och melee charges under radiance. Inte en supersexig perk direkt, men i rätt händer är den absolut användbar.

Hard light

Jag älskar Hard light! Men mest för känslan och utseendet. Skotten kan studsa mot väggar men är helt ärligt inte så användbar om du inte spelar någon PvP-karta med väldigt tajta gångar (typ Thieves Den eller The Drifter). Men väldigt rolig att använda!

Det var det, glöm inte att fylla på Three of Coins. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading