Tredje delen i Soras äventyr, eller femtiosjätte om man räknar med alla sidospel, närmar sig med stormsteg. Men innan dess får vi en försmak i form av Kingdom Hearts 2.8.

2.8 innehåller Dream Drop Distance som tidigare släpptes till 3DS, videoklipp från Chi som endast släpptes i Japan, och ett nytt kapitel som utspelar sig efter Birth By Sleep. I videon här nedanför kan du se klipp från både 2.8 och kommande Kingdom Hearts 3.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg