Windows 95 kan tydligen fungera på en 3DS

Nu börjar man bli riktigt gammal

win95

Under julhelgen så har tydligen NeoGAF-användaren Shutterbug 2000 haft så mycket fritid att han lyckats emulera och starta Windows 95 på sin 3DS. Dessutom har han postat en video på Youtube där han startar upp Windows 95 på sin 3DS.

Frågan är bara ifall vi kommer att kunna spela några spel från den eran eller ifall det bara är lösa spekulationer. Jag vet att jag fick nostalgiska känslor i alla fall och kan genast minnas skrikande modem, massor av blue-screens och en dator som sprakade som en vedspis när den tänkte.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading