Kolla in när Ciri från Witcher 3 går på bordell

Ny glitch öppnar upp för detta lilla bisarra äventyr.

I Witcher 3 är mycket konstigt möjligt, exempelvis att ha sex på en enhörning. Buggar och glitchar gör dock sin beskärda del för att tillföra mer underhållning och spelaren Dir1knator kommer här med sitt strå till stacken.

Han gick nämligen för sig att bryta en av spelets linjära passager där man spelar som Ciri. Detta genom att besöka en av de många bordellerna i staden Novigrad. Om du sitter på jobbet nu föreslår vi att du ta upp din smartphone, hämtar en kaffe och kollar den vägen istället - materialet nedan lämpar sig nämligen inte på en arbetsplats.

Spelet flippar ur totalt då Ciri trycks in i mellansekvenser som egentligen är ämnade för Geralt. Det slutar med en märklig trekant och gender swapping. Kolla själva:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading