recore

Xbox One-exklusiva titeln ReCore visades upp under förra årets E3 och var en stor hit hos både konsumenter och journalister. Spelet som är tänkt att släppas i år till våren har byggt upp en stor lista av meriter redan med Keiji Inafune (Megamans pappa) och studion Armature Studio som består av folk från Metroid Prime-skaparna Retro Studios.

Nu avslöjas det även lite kvickt av New York Times i en artikel att manusförfattaren Joseph Staten kommer vara med i produktionen av spelet. Staten har tidigare varit en nyckelperson i manusskrivandet hos Bungie och har bland annat varit med i arbetet kring Halo och Destiny. Kanske inte alltid de bästa meriterna, men en dock så etablerad författare som många fans av Bungie säkert känner igen.

Spelet växer med andra ord och det återstår att se vart det leder. Det verkar i alla fall lovande, trots att vi inte vet så mycket om själva spelet än.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.