Till våren släpper EA Sports det nya sportspelet UFC 2, med löftet om trogna liknelser i utseende och animation hos slagskämparna. Spelet består även av ett nytt så kallat fysiksystem för knockouts och tanken är att leverera "unika" sätt att knocka din motståndare. Det återstår att se hur spelet ter sig, men tills dess kan vi spana in en ny trailer från det här nedan. Slag och sparkar flyger överallt, som sig bör.

UFC 2 släpps den 15 mars, 2016 på PS4 och Xbox One.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson