World of Tanks-betan skjuter sig tillbaka till Playstation 4 denna helgen

Förbered dig på krig!

Wargaming har utannonserat att World of Tanks får en till öppen beta till Playstation 4. Betan kommer att pågå under tre dagar med start den 8 januari för att avslutas den 10 januari.

Du som är sugen på att prova kan dock ladda ner spelet redan idag och kickstarta upplevelsen med Founder's Pack som finns tillgängligt under begränsad tid.

Founder's Pack finns på Playstation Store med start idag. De är laddade med premium-fordon och in game-innehåll så som valuta, ovanliga tanks, Premium Account-tid. Paketeringarna säljs för nedsatt pris. Som toppen på gräddmoset kommer en M22 Locust US Light-tank med kamouflage som hedrar första Playstation, samt en T1E6-PS US Premium Light-tank ges bort till alla som är med i betan under helgen.

World of Tanks till Playstation 4 är ett free to play-spel och kräver därför inte Playstation Plus för att fungera.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading