Röstskådespelerskan Sian Blake har hittats död tillsammans med hennes två barn. Enligt källor ska hennes man ha mördat henne och kropparna hittades på deras bakgård under natten till igår. Enligt brittisk press ska alla tre ha dött av "huvud- och nackskador". BBC skriver:

"Three bodies found in the garden of former actress Sian Blake are those of the former EastEnders star and her two children, police have confirmed. The remains of Sian Blake, 43, and her sons Zachary Bilal Kent-Blake, eight, and Amon Ben George Kent-Blake, four, were found at the family's south-east London home on 6 January. A police spokesperson said they all died from head and neck injuries."

Sian Blake spelade Yugiri i Final Fantasy XIV. Våra tankar idag går till de anhöriga.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.