Vad säljer Xür i helgen (8-10 jan)

Bästa year 1-uppdateringen av alla till salu.

Fredag, snart helg och framför allt Xür är på besök i the tower! Han hänger precis nedanför the speaker och har denna vecka med sig:

No Backup Plans

Ett par vantar för din titan som ger dig force barrier när du dödar med shotgun kills, samt förlänger din force barrier. Kan absolut vara användbar i PvP, men bara om du kör en ganska specifik spelstil som snabb shotgun-defender.

Knucklehead Radar

Hjälm för din hunter som gör att radarn är aktiv även när du siktar med ditt primary. Kan absolut vara användbar i PvP, men själv hade jag istället använt MIDA Multi-tool (som fått nytt liv i PvP-metan nyligen) som ger samma effekt och få användning av en annan exotic-perk.

Apotheosis Veil

Hjälm för din warlock som ger tillbaka all hälsa, melee charge och grenade charge när du använder din super. En aningen underskattad exotic enligt mig, som kan passa alla tre underklasser. Att få tillbaka hälsan i PvP kan vara livsavgörande. Samtidigt är många av warlocksens underklasspecifika exotics kanske mer användbara.

Dragon's Breath

Sist men absolut inte minst är uppdaterade Dragon's Breath, ett raketgevär som i sin year 2-version sprider ett hav av napalm runt detonationsplatsen. Väldigt rolig att använda i lättare PvE-områden, till exempel i patrol, men har väl kanske inte riktigt fått några fans i PvP.

Och glöm inte att logga in i Destiny i helgen för att få lite gratis nyårsgodis av Bungie.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading