Capcom fortsätter trycka in nytt material i Monster Hunter X

Mega Man och Square Enix vill samarbeta.

Under Monster Hunter Fiesta 2016, som ägde rum i Japan i helgen, utannonserade Capcom att Monster Hunter X till 3DS kommer få ytterligare nytt material.

Efter att ha proppat spelet fullt av Nintendo-kostymer och Sonic-dräkter, har nu självaste Mega Man erbjudit sin rustning för utlåning. Då även Mega Man ägs av Capcom var det kanske inte en högoddsare att den blå bombaren till slut skulle få vara med på ett hörn.

Mer oväntat är att Square Enix inleder ett samarbete med jRPG-konkurrenten genom att erbjuda ett speciellt event quest i spelet. Enligt amerikanska Gematsu kan vi ta del av det nya materialet redan den 15:e januari.

Kolla in videon:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading