Under en livestream igår bekräftade representanter för Microsoft att Gears of War 4 kan släppas lite tidigare än förväntat. Företaget utannonserade att spelet är planerat för att höstsläpp, detta med E3-uppvisningen där "holiday 2016" var aktuellt i åtanke.

Du kommer dock inte behöva vänta till hösten för att testa på det. Spelets beta är nämligen planerad att sparka igång nu i vår och alla de som köpte Gears of War Ultimate Edition får chansen att spela först.

Dessutom avslöjades det under livestreamen att 45 procent av alla som köpte Ultimate Edition är nya till serien. Detta bådar (rent teoretiskt) bra för Gears of War 4, men värt att notera är att spelet inkluderades i många bundles under årets Black Friday och det är ett paket Microsoft fortfarande säljer.

Läs gärna vår recension av Gears of War Ultimate Edition för en försmak av vad som komma ska.

Trailer:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.